Μετάθεση του Χρόνου Διοργάνωσης της ΙΗ΄ Επιστημονικής Συνάντησης

30/07/2020

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των αρνητικών συνεπειών της πανδημίας του κορωναιού covid 19, η ΙΗ΄ Επιστημονική Συνάντηση που έχει προγραμματιστεί να γίνει στο Δήμο Σαρωνικού, με θεματικές ενότητες που εξυπηρετούν τους σκοπούς της εταιρείας  (Αρχαιολογία- Ιστορία- Περιβάλλον- Κοινωνιολογία κ.λπ.), μετατίθεται για τις αρχές του 2021.

Επιπλέον σας υπενθυμίζουμε ότι με αφορμή τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 προτείνεται η ΙΗ΄ Επιστημονική Συνάντηση να είναι αφιερωμένη στα γεγονότα που συντέλεσαν στη δημιουργία του νέου ελληνικού κράτους και συνδέονται με την περιοχή.

Υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να πληρούνται όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής όπως το πρωτότυπο και αδημοσίευτο της ανακοίνωσης καθώς και να προσκομιστούν οι απαιτούμενες άδειες από αρμόδιους φορείς όπως π.χ. για αρχαιολογικό αντικείμενο από την εφορία αρχαιοτήτων κ.ο.κ.

Παρακαλούμε να μας απαντήσετε ως την 31 Οκτωβρίου 2020  για την πρόθεσή σας να συμμετέχετε ενεργά προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες προετοιμασίας της συνάντησης.

Αναφορικά με όσους έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον και έχουν αποστείλει περιλήψεις και δελτίο συμμετοχής, ενημερώνουμε ότι οι συμμετοχές τους θα εξεταστούν συνολικά μετά τη λήξη της νέας προθεσμίας

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

Νικόλαος Παπαγιαννάκος

Δημοσιεύθηκε στην ΙΗ ΕΣΝΑ, Πρόσκληση Εισηγητών και χαρακτηρίσθηκε . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.