Διεξαγωγή ΙΗ΄ Επιστημονικής Συνάντησης Ν.Α. Αττικής

27-02-2020

Η Εταιρεία Μελετών ΝΑ. Αττικής που δραστηριοποιείται στον χώρο της Ν.Α. Αττικής και διοργανώνει τη διεξαγωγή συνεδρίων με θέματα πολιτιστικά, ιστορικά, τέχνης, αλλά και σύγχρονα θέματα, σας ενημερώνει ότι η επόμενη ΙΗ΄ Επιστημονική Συνάντηση της Εταιρείας θα γίνει στα Καλύβια το Δεκέμβριο του 2020 υπό την αιγίδα του  Δήμου Σαρωνικού.

Η ΙΗ’ Επιστημονική Συνάντηση της Εταιρίας  με αφορμή τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 θα   αφιερώσει συνεδρίες στα γεγονότα που συντέλεσαν στη δημιουργία του νέου ελληνικού κράτους και συνδέονται με την περιοχή.

Παρακαλούνται οι εισηγητές που πρόκειται να παρουσιάσουν ανακοινώσεις όπως αποστείλουν έως  31-05-2020 το δελτίο συμμετοχής και σύντομη περίληψη της εισήγησής τους, από την οποία θα προκύπτει με σαφήνεια η προϋπόθεση του αδημοσίευτου και πρωτότυπου χαρακτήρα του θέματος, προκειμένου να εξεταστεί από την επιστημονική επιτροπή. Οι ανακοινώσεις θα αφορούν την περιοχή που εκτείνεται από τον Υμηττό και την Πεντέλη μέχρι το Σούνιο, θα έχουν διάρκεια έως 20 λεπτά και θα δημοσιευτούν μετά τη λήξη των εργασιών της Επιστημονικής Συνάντησης στα Πρακτικά της Συνάντησης.

Οι απαντήσεις για τη συμμετοχή των συνέδρων θα αποσταλούν ένα μήνα μετά την εκπνοή της προθεσμίας. 

Πληροφορίες: Ελένη Δέδε, info@emena.gr, 6972836326 και στο www.emena.gr.

Δημοσιεύθηκε στην ΙΗ ΕΣΝΑ, Πρόσκληση Εισηγητών και χαρακτηρίσθηκε . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *