Προστασία και διαχείριση προσωπικών δεδομένων

Ενημερώνουμε τους εγγεγραμμένους χρήστες της ιστοσελίδας μας ότι στις 25 Μαΐου 2018 τίθεται σε εφαρμογή ο Γενικός Κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προστασία και τη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων (GDPR – General Data Protection Regulation) και είναι απαραίτητη η συγκατάθεσή σας για να συνεχίσουμε να επικοινωνούμε μαζί σας.

Εφόσον έχετε εγγραφεί στα νέα της ιστοσελίδας μας η Εταιρεία Μελετών ΝΑ. Αττικής κατέχει τα παρακάτω προσωπικά σας δεδομένα:

  • e-mail

με μοναδικό σκοπό την ηλεκτρονική επικοινωνία μαζί σας για την ενημέρωση πάνω σε θέματα που αφορούν τις δραστηριότητες της Εταιρείας και σημαντικά νέα επιστημονικού κυρίως ενδιαφέροντος.

Αν επιθυμείτε να συνεχίσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά σημειώματα από την Ε.ΜΕ.ΝΑ., δεν απαιτείται κάποια ενέργεια από σας.

Αν επιθυμείτε τη διαγραφή σας από την λίστα αποδεκτών ενημερώσεων (newsletter) της Ε.ΜΕ.ΝΑ. μπορείτε να διαγραφείτε μέσω της καρτέλας “Επικοινωνία” της ιστοσελίδας μας (εδώ), συμπληρώνοντας το e-mail σας και και πατώντας το κουμπί unsubscribe.

divider

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.