Νέα μετάθεση ημερομηνίας διεξαγωγής της ΙΔ’ Επιστημονικής Συνάντησης

Σας παραθέτουμε την επιστολή του Δήμου Σαρωνικού σχετικά με τη νέα μετάθεση  της ημερομηνίας διεξαγωγής της ΙΔ΄ Επιστημονικής Συνάντησης ΝΑ. Αττικής:

“Κύριοι,

Όπως ήδη γνωρίζετε ο Δήμος Σαρωνικού έχει αναλάβει τη διοργάνωση της  ΙΔ’ Επιστημονικής Συνάντησης Νοτιοανατολικής Αττικής, που θα διεξαχθεί στη πόλη των Καλυβίων.

Με την εφαρμογή της πρόσφατης διοικητικής μεταρρύθμισης (Πρόγραμμα Καλλικράτης), ο Δήμος μας καλείται να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει σοβαρές οργανωτικές δυσκολίες, γεγονός που καθιστά τη διοργάνωση, εκ μέρους μας, μιας τέτοιας απαιτητικής εκδήλωσης ιδιαίτερα επισφαλή.

Με την εμπειρία στη διοργάνωση των προηγούμενων πετυχημένων Συνεδρίων και την ευθύνη, με την οποία τόσα χρόνια υλοποιούμε ανάλογες εκδηλώσεις, σας ενημερώνουμε για την απόφασή  μας, να αναβάλλουμε τη διοργάνωση της ΙΔ’ επιστημονικής συνάντησης.

Η μετάθεση της διοργάνωσης στο χρονικό διάστημα από 6 έως 8 Οκτωβρίου θα μας απομακρύνει απ΄ αυτήν τη δύσκολη περίοδο και θα μας επιτρέψει να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις του Συνεδρίου.

Σας ευχαριστούμε για την μέχρι σήμερα συνεργασία και την κατανόηση και παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε μέχρι 31/5 εάν μπορείτε να συμμετέχετε στις νέες ημερομηνίες προκειμένου να προχωρήσουμε στην έκδοση των σχετικών εντύπων.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ Ι. ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Τα στοιχεία επικοινωνίας του Δήμου Σαρωνικού είναι:

τηλ. 2299 320308, fax: 22990-48653, e-mail: dkalivia@otenet.gr

divider

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.