Οριστική ημερομηνία Γενικής Συνέλευσης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Μελετών ΝΑ Αττικής, και για λόγους έλλειψης απαρτίας, η εξ αναβολής στις 30 Μαρτίου 2019 οριστική καταστατική Γενική Συνέλευση μεταφέρεται στις 6 Απριλίου 2019, στο αμφιθέατρο του Δήμου Καλυβίων και ώρα 18.00 μ.μ., με θέματα:

  • Πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου για την περίοδο 2015-2018,
  • Οικονομικός απολογισμός περιόδου 2015-2018,
  • Τροποποίηση του καταστατικού της εταιρείας,
  • Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου,
  • Αρχαιρεσίες,
  • Εγγραφή νέων μελών,
  • Αλλαγή έδρας της Εταιρείας,
  • Προγραμματισμός δραστηριοτήτων.

Η παρουσία σας θεωρείται απαραίτητη, για την εύρυθμη λειτουργία της Γενικής Συνέλευσης και την οικονομική τακτοποίηση της συνδρομής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Γενική Συνέλευση 2019

Αξιότιμα μέλη,

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11:00π.μ. θα συγκληθεί Γενική Συνέλευση στο δημαρχιακό μέγαρο Καλυβίων του Δήμου Σαρωνικού, με τα εξής θέματα:

1.    Απολογισμός,

2.    Αρχαιρεσίες,

3.    Συζήτηση επί συγκεκριμένων παραγράφων του καταστατικού της Ε.ΜΕ.ΝΑ., όπως το θέμα της μόνιμης στέγασης της εταιρείας, των ρόλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Επιστημονικής Επιτροπής, κ.ά. 

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.ΜΕ.ΝΑ.

Η Γ. Γραμματέας

Κατερίνα Πέτρου

divider

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Αλλαγή ώρας εισηγήσεων

Σας ενημερώνουμε ότι η εισήγηση του κ. Μιχάλη Σκούλλου “Προοπτική Σχεδιασμού για την Αειφόρο Ανάπτυξη: Αποθέματα Βιόσφαιρας του Προγράμματος MAB/UNESCO για την Νοτιοανατολική Αττική” που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 6 Οκτωβρίου στις 19:20.

Επίσης, η εισήγηση της κ. Αναστασίας Λαζαρίδου “Ανοιχτό Μουσείο στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας: Ένα ανοιχτό πεδίο πολιτισμικής και κοινωνικής αειφορίας” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στις 20:20.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Πρόγραμμα ΙΖ’ Επιστημονικής Συνάντησης ΝΑ Αττικής

Σας επισυνάπτουμε το αναλυτικό πρόγραμμα της ΙΖ΄Επιστημονικής Συνάντησης ΝΑ. Αττικής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Μαρκοπούλου από τις 3 έως τις 7 Οκτωβρίου 2018 (Κινηματογράφος Άρτεμις – επί της κεντρικής πλατείας).

Την αφίσα της ΙΖ’ Επιστημονικής Συνάντησης, θα βρείτε εδώ.

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα, θα βρείτε εδώ.

Τις περιλήψεις των εισηγήσεων θα βρείτε εδώ.

divider

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Προστασία και διαχείριση προσωπικών δεδομένων

Ενημερώνουμε τους εγγεγραμμένους χρήστες της ιστοσελίδας μας ότι στις 25 Μαΐου 2018 τίθεται σε εφαρμογή ο Γενικός Κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προστασία και τη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων (GDPR – General Data Protection Regulation) και είναι απαραίτητη η συγκατάθεσή σας για να συνεχίσουμε να επικοινωνούμε μαζί σας.

Εφόσον έχετε εγγραφεί στα νέα της ιστοσελίδας μας η Εταιρεία Μελετών ΝΑ. Αττικής κατέχει τα παρακάτω προσωπικά σας δεδομένα:

  • e-mail

με μοναδικό σκοπό την ηλεκτρονική επικοινωνία μαζί σας για την ενημέρωση πάνω σε θέματα που αφορούν τις δραστηριότητες της Εταιρείας και σημαντικά νέα επιστημονικού κυρίως ενδιαφέροντος.

Αν επιθυμείτε να συνεχίσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά σημειώματα από την Ε.ΜΕ.ΝΑ., δεν απαιτείται κάποια ενέργεια από σας.

Αν επιθυμείτε τη διαγραφή σας από την λίστα αποδεκτών ενημερώσεων (newsletter) της Ε.ΜΕ.ΝΑ. μπορείτε να διαγραφείτε μέσω της καρτέλας “Επικοινωνία” της ιστοσελίδας μας (εδώ), συμπληρώνοντας το e-mail σας και και πατώντας το κουμπί unsubscribe.

divider

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Διεξαγωγή ΙΖ’ Επιστημονικής Συνάντησης ΝΑ. Αττικής

Σας ανακοινώνουμε ότι το Δ.Σ. της Εταιρείας Μελετών ΝΑ. Αττικής, εξαιτίας αντικειμενικών δυσκολιών, αποφάσισε τη μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής της ΙΖ΄ Επιστημονικής Συνάντησης.

Ενημερώνουμε τα μέλη της Εταιρείας, τους εισηγητές και τις εισηγήτριες της ΙΖ’ ΕΣΝΑ, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο και ενδιαφερόμενη, ότι η ΙΖ’ Επιστημονική Συνάντηση ΝΑ. Αττικής θα πραγματοποιηθεί 4-7 Οκτωβρίου 2018 στο Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας Αττικής.

Η ΙΖ’ Επιστημονική Συνάντηση της Εταιρείας πρόκειται να διοργανωθεί στο Μαρκόπουλο με έμφαση στο Μεταναστευτικό– Προσφυγικό θέμα, ενώ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα ερευνητικού προγράμματος σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο με τίτλο:  «Μετακινήσεις πληθυσμών και η κατασκευή της τοπικής ταυτότητας στην Ανατολική Αττική: Ραφήνα– Μαρκόπουλο».

Το Δ.Σ.

 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Τελική υπενθύμιση για την αποστολή των εισηγήσεων της ΙΣΤ’ Επιστημονικής Συνάντησης στο Λαύριο.

Σας ενημερώνουμε ότι προκειμένου να εκδοθούν τα πρακτικά της ΙΣΤ’ Επιστημονικής Συνάντησης, η οποία έλαβε χώρα μεταξύ 18 και 22 Νοεμβρίου 2015 στο Λαύριο, θα πρέπει να μας αποστείλετε το κείμενο και το συνοδευτικό υλικό της εισήγησής σας το αργότερο έως τις 20 Φεβρουαρίου 2017. Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

Σας υπενθυμίζουμε ότι η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας Μελετών ΝΑ. Αττικής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 12:00 π.μ. στο χώρο διεξαγωγής της ΙΣΤ’ Επιστημονικής Συνάντησης ΝΑ. Αττικής στο Κτιριακό Συγκρότημα Παλαιού Μηχανουργίου και Χυτηρίου, επί της πλατείας Καμινευτών (δίπλα στο Δημαρχείο) στο Λαύριο με θέματα:

1. Απολογισμός πεπραγμένων του Δ.Σ.

2. Οικονομικός απολογισμός και Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής

3. Προγραμματισμός Δραστηριοτήτων έτους 2015

4. Εγγραφή νέων μελών και Ταμειακή Τακτοποίηση

5. Αρχαιρεσίες

Σας υπενθυμίζουμε ότι προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στη Γενική Συνέλευση και στις Αρχαιρεσίες είναι η τακτοποίηση των ταμειακών σας υποχρεώσεων (κόστος ετήσιας συνδρομής 10 ευρώ).

Η παρουσία σας θα μας δώσει χαρά.

divider

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Πρόγραμμα της ΙΣΤ’ Επιστημονικής Συνάντησης

Σας επισυνάπτουμε το αναλυτικό πρόγραμμα της ΙΣΤ΄Επιστημονικής Συνάντησης ΝΑ. Αττικής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Λαύριο από τις 18 έως τις 22 Νοεμβρίου 2015, στο Κτιριακό Συγκρότημα Παλαιού Μηχανουργίου και Χυτηρίου, επί της πλατείας Καμινευτών στο λιμάνι του Λαυρίου (δίπλα στο Δημαρχείο).

Πρόσκληση στις εργασιές της Συνάντησης, θα βρείτε εδώ.

Αναλυτικό πρόγραμμα της Συνάντησης ανά ημέρα, θα βρείτε εδώ.

divider

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Δελτίου Τύπου Οργανωτικής Επιτροπής ΙΣΤ’ ΕΣΝΑ

Από την Οργανωτική Επιτροπή της ΙΣΤ΄ Επιστημονικής Συνάντησης Ν.Α. Αττικής, η οποία διοργανώνεται από τον Δήμο Λαυρεωτικής σε συνεργασία με την Εταιρεία Μελετών Ν.Α. Αττικής και την Εταιρεία Μελετών Λαυρεωτικής και είναι ενταγμένη στο πλαίσιο του εορτασμού των 150 χρόνων του Νεότερου Λαυρίου, ανακοινώνεται ότι:

Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015, ώρα 8 μ.μ., στο Δημαρχείο του Δήμου Λαυρεωτικής, θα συνεδριάσει η Οργανωτική Επιτροπή υπό την προεδρία του Δημάρχου Λαυρεωτικής κ. Δημήτρη Λουκά, με θέματα την οριστικοποίηση των ημερομηνιών της ΙΣΤ΄ Επιστημονικής Συνάντησης (18-22 Νοεμβρίου 2015) και των παράλληλων εκδηλώσεων, καθώς και της κατανομής του κόστους διοργάνωσης.

Στη συνεδρίαση αυτή προσεκλήθη να παραστεί και ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατ. Αττικής κ. Πέτρος Φιλίππου.

divider

Posted in Uncategorized | Leave a comment